Inkom

Hierover is niet zo veel te zeggen...

Keuken

De keuken is volledig ingericht:
De elektrische toestellen: vaatwasmachine, combioven (microgolf, warme lucht, ..), staafmixer, toaster, koffiezetapparaat, waterkoker, ...

De huisraad: Alles is voorzien voor 12 personen. Tassen, mokken, borden, bordjes, soepkommen, dessertkommetjes, glazen, wijnglazen, plastiek bekers, bestek, kommen, pannen, ovenschotels, ...

Leefkamer

in de leefkamer staat een vierkante tafel met 4 stoelen. Er zijn eveneens twee bankjes die ook aan de tafel kunnen gebruikt worden indien u met meer dan 4 bent. In de leefkamer bevindt zich ook de trap naar de verdieping.

Zithoek

In de zithoek staat een hoekzetel en bijpassend voetbankje. In het voetbankje zitten twee fleece dekentjes. Er staat een buffetkast die gebruikt kan worden om allerhande op te bergen tijdens uw verblijf. In de kast zitten ook nog een paar spellen en puzzels voor de kleinsten. Er is een televisie, DVD-speler, radio.

Toilet (gelijkvloers)

Ook hier is een bergingskast gemaakt waar de zekeringkast staat, gasteller, waterteller. In deze kast vindt U ook een borstel en ander poetsgerei.

Berging onder de trap

Onder de trap in de leefkamer is een bergingskast gemaakt. Deze kast is afgewerkt als vestiairekast met kleerhangers. Ook de stofzuiger kan U hier vinden.

U LEEST HET, ALLES OM UW VAKANTIE IN MIDDELKERKE AANGENAAM TE MAKEN;